Share Media Close
Select Where You Want To Share This Media:
Go Ahead and Share This Image and Watch Your Views Soar!
Shared Images Receive 98% More Views!
Share On SB Share this on Facebook Share this on Twitter Share this on LinkedIn Share this on Digg Share this on MySpace Share this on StumbleUpon Share this on Tumblr Bookmark this on Delicious Share this on Reddit Blog This on Blogger Share this on Pinterest
PowerShare
Akrepi Horoskopi
https://www.storeboard.com/krokodili/images/akrepi-horoskopi/657939
Ana e sipërme e këtij bashkimi Leo Sun-Mars është se ajo na bekon me një shpërthim guximi, duke na fuqizuar të heqim frikën dhe lidhjet tona. Horoskopi Eklipsi i Hënës së Plotë të Ujorit trondit Shtëpinë tuaj të 10-të të Karrierës ndërsa i kundërvihet luftëtarit Mars në Shtëpinë tuaj të 4-të të Familjes, duke i vendosur nervat. Nga njëra anë, ju padashje mund të lejoni që zemërimi juaj i pazgjidhur të derdhet në zyrë pa të bëjnë me lënien e diçkaje ose dikujt. Por edhe nëse rezultati përfundimtar është pozitiv, tranzicioni mund të jetë me gunga, për të thënë të paktën. Kundërshtimi i energjisë racionale, kolektive të Ujorit kundrejt perspektivës së pasionuar, personale të Luanit mund të çojë në konfrontime të zjarrta, ku fjalët përdoren si armë për të goditur nën rrip. Sidoqoftë, mençuria e eklipsit pëshpërit që të heqë dorë nga e shkuara aq fort ose të vuajë pasojat. Mezi presim që dikush tjetër të na shpëtojë. Ne duhet të jemi ndrys